Onze specialisatie

Met Odoo hebben wij de perfecte software voor ieder type bedrijf. Wij kunnen uw bedrijf goed ondersteunen. Onze focus en ontwikkeling van modulen liggen bij de volgende branches: Kinderopvang, Installatiebedrijven, Handelsbedrijven en Productiebedrijven. U kunt van onze medewerkers verwachten dat zij de betreffende branches goed kennen en uw bedrijf vlot op weg kunnen helpen. Wij zijn tevens overtuigd dat wij u ook goed kunnen helpen indien uw bedrijf buiten de genoemde branches ligt. Onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers hebben jarenlange ervaring met het programmeren en implementeren van bedrijfssoftware en kunnen goed luisteren. Zij zijn prima in staat uw unieke processen te inventariseren en Odoo hierop goed te configureren en in het uiterste geval te programmeren. Voor u streven wij naar eenvoud.

Kinderopvang

Voor de kinderopvang is Odoo met onze aanpassingen een perfecte oplossing. Stop met zoeken. U kunt eenvoudig uw ouder overeenkomsten (contracten) beheren en uw kind planning aanpassen. Onze software kenmerkt zich door een flexibele planning, waardoor ruildagen, ziektedagen, extra dagen, vakantiedagen voor u geen problemen meer opleveren. Vanaf de planning worden automatisch de facturen verstuurd. Onze schermen hebben een eenvoudige opbouw zonder ingewikkelde velden. U kunt eigenlijk vrij vlot meteen beginnen. U kunt zich bezighouden met het opvangen van kinderen en uw bedrijfsadministratie in Odoo volgt vanzelf en past u perfect.

Bekijk projecten Lees verder

Installatie bedrijven

U beheert brandblussers, zonnepanelen, c.v’s, machines of printers voor uw klanten op locatie. Hiervoor stelt u onderhoudsplannen en/of het jaarlijkse onderhoud op. Deze registreert u in Odoo. Odoo genereert voor u periodiek werkbonnen en stelt de route van uw servicemonteurs vast. Hierdoor kunt u uw werk goed inplannen en voert u uw werkzaamheden efficiënt uit. De uitgevoerde werkzaamheden boekt u in Odoo en deze genereert een factuur voor uw klanten. De voorraad kunt u optimaal plannen aan de hand van werkzaamheden en de kans dat u misgrijpt doordat materialen niet op voorraad liggen is minimaal. Kortom de administratie in Odoo ondersteunt u optimaal.

Bekijk projecten Lees verder

Handelsbedrijven

Odoo is uitermate geschikt voor handelsbedrijven. De verkoop-, voorraad- en inkoopmodulen sluiten aan op de werkwijze van handelsbedrijven.

Wij hebben voor de handel het maken van offertes binnen Odoo geoptimaliseerd. Het inzicht tussen de verkopen en inkopen verbeterd. Hierdoor kunt u beter de juiste deals maken.

Uw voorraden zijn optimaal, omdat deze gelinkt zijn aan uw inkopen en verkopen. U kunt toeleveranciers goed aansturen op kwaliteit, levertijd en prijs.

Het bedrijf kent geen gedoe met overtypen of het gebruik van meerdere systemen. Dat laat u aan uw concurrenten over. U gebruikt gewoon Odoo welke door Ontwikkeling in Eenvoud is geïmplementeerd.

Bekijk projecten Lees verder
Medewerker scant een product van een handelsbedrijf welke met Odoo werkt

Productiebedrijven

Odoo is gewoonweg een goede oplossing voor productiebedrijven en wij hebben de functionaliteit aangevuld met onze applicatie WTell. Uw stuklijsten kunt u eenvoudig met Odoo beheren. Uw meetrapporten en herstelopdrachten kunt u met Odoo maken. Uw inkopen en uitbestedingen zijn eenvoudig met Odoo aan te sturen. Calculaties kunt u prima kwijt. Ook koppelen wij vrij eenvoudig Odoo met uw CAD CAM pakket en door een dergelijke koppeling heeft u ook geen klassiek zwaar ERP-pakket meer nodig.

Met Odoo heeft u een goede flexibele oplossing om uw productie te beheren en onze aanvullende modules maken Odoo tot de perfecte oplossing voor de maakindustrie. Kortom u maakt het met behulp van de administratieve logistieke aansturing in Odoo.

Bekijk projecten